Regisztráció


A regisztrálás után hozzáféréseddel a www.Szoszi-Madi.hu weboldalak (Gasztronómia, Literatúra, Grafológia) bármelyikére be tudsz lépni!


A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldal tulajdonosa bármikor indoklás nélkül törölheti a Felhasználó regisztrációját, valamint az adatait, beleértve feltöltött receptjeit, verseit, prózáit, írásmintáit, hozzászólásait, levelezését.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldal tulajdonosa levélben (e-mail) értesítést küldhet a weboldallal kapcsolatos nagyobb hírekről és változásokról.

Kitiltást von maga után
- Tilos obszcén, trágár szavak használata.
- Tiltott önkényuralmi jelképek, politikai és/vagy vallási témák mindennemű tárgyalása és megjelenítése.
- Tilos az oldalon bárkinek a másikat megsérteni.
- Tilos bármilyen előítéletnek, vagy faji és nemi megkülönböztetésnek az oldalon hangot adni.
- Tilos kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására alkalmas kép, hang és írott anyag közzététele!
- Tilos az oldalon személyes adatok közzététele az illető jóváhagyása nélkül. Ilyen mások valódi neve, fotója, lakcíme, telefonszáma, és így tovább.
- Tilos a bűncselekményre való felbujtás! Ebbe tartozik a WAREZ minden formája!

Reklám / Lánc-levél
Az oldalon reklámozni és népszerűsíteni SEMMILYEN weboldalakat, szervezeteket és tevékenységet nem szabad!
Ugyanígy nem támogatjuk az úgynevezett ''lánc-levél'', azaz ''ezt küldd el 10 embernek'', illetve a ''John Smith nagyon beteg és küldj neki 10 centet'' típusú témákat sem. Ilyen esetekben kérünk benneteket, hogy magán-üzenetben vagy e-mailben bonyolítsátok kéréseiteket.

Rang
Hozzászólásaid száma semmilyen előjogot nem ad. Ha meglátjuk, hogy valaki arra hivatkozik, hogy Ő a rangidős, és a frissen regisztrált tagokat alacsony szintjük miatt kritizálja, megadott ideig kizárjuk az oldalról.

Off-topic
Megkérünk mindenkit, hogy lehetőleg kerüljétek az adott témától eltérő hozzászólásokat, azaz az OFF-TOPIC-olást! A témához nem tartozó hozzászólásokat megkérdezés nélkül töröljük. Van külön OFF-TOPIC részleg, oda mehet minden ilyesmi...

Recept, vers, próza, írásminta beküldése
A témakörhöz tartozó adatot (receptet, verset, prózát, írásmintát) bármelyik, az oldalon már regisztrált tag be tud küldeni.
A beküldés nem jelenti az adatok automatikus weboldalra kerülését: csak az oldal üzemeltetőinek jóváhagyásával (maximum 72 óra) lesz megjelenítve!


Az weboldal tulajdonosa nem felel a Felhasználó által az oldalon elhelyezett (feltöltött) bárminemű tartalomért.


Erősítsd meg, hogy egyetértesz a szabályzattal.

Nem Igen